Periskop

Kritikk av kunst for barn og unge

Velkommen til nye Periskop

KATEGORI

Tverrestetisk,

SJANGER

Nyhet,

PUBLISERT

søndag 20. mars 2016

– Med de nye nettsidene får stoffet vårt den oppmerksomheten den fortjener, sier redaktør Gerd Elise Mørland.

↑ Foto: Ann Kristin Ohrstrand / Akershus fylkeskommune

I dag ser du Periskop i helt ny drakt. Den siste tiden har vi nemlig jobbet med å få et helt nytt design på nettsidene våre. Målet er å gjøre Periskop mer brukervennlig, oversiktlig og å presentere stoffet vårt på en bedre måte.

– Vi syntes at nettsidene våre var modne for en oppdatering. Med de nye nettsidene får stoffet vårt den oppmerksomheten den fortjener, vi kan prioritere sakene på en bedre måte og de vil forhåpentligvis gi en bedre leseopplevelse for dem som besøker oss. Også er de jo veldig fine, sier Gerd Elise Mørland, redaktør for Periskop.

Et annet mål er at de nye nettsidene skal være bedre tilpasset mobil og nettbrett.

– Vi har hatt en stor leservekst, spesielt det siste året, og vi ser at leserne i økende grad oppsøker Periskop fra nettbrett og mobil. Med tanke på at vi ofte publiserer litt lengre tekster er vi veldig fornøyde med at folk også leser oss på mindre skjermer. Nettopp derfor har vi ønsket å tilpasse innholdet enda bedre til nettbrett og mobil, sier Mørland.

I arbeidet med nettsidene har Periskop fått hjelp av webdesigneren Mats Lande. Han er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo har tidligere blant annet laget nettsidene til Norsk Kuratorforening og Contemporary Art Stavanger (CAS).

– Mats har gjort en flott jobb for oss. Vi kom til ham med en del konkrete ønsker for hva vi ville ha, og han har i tillegg brukt egne erfaringer og kreativitet til å komme med løsninger vi ikke visste at vi ville ha, sier Mørland.

Vi er også interessert i å høre hva du som leser Periskop har å si. Har du tilbakemeldinger på de nye nettsidene, er det noe du lurer på, har du tips til noe vi burde dekke eller er noe annet du har lyst til å si til oss? Ta kontakt med oss på periskop@periskop.no.

Annonser

Stikkord:
·